Massage in Amsterdam

0 reacties

oktober 9, 2023  

Op zoek naar een massagesalon in Amsterdam? Je bent op de juiste plaats beland, want wij hebben een overzicht samengesteld van de diverse massagesalons die Amsterdam te bieden heeft.

Als eerste optie stellen we een interactieve plattegrond ter beschikking met de locaties van de massagesalons in Amsterdam. Hiermee kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde salon vinden. Deze kaart bevat inzoomfunctionaliteiten, zodat je nauwkeurig de exacte locatie van de massagesalon kunt bekijken. Klik simpelweg op de blauwe markeringen voor uitgebreide details over elke massagesalon, inclusief het adres.

Onder de kaart hebben we alle massagesalons in Amsterdam in een overzicht geplaatst, van A tot Z. Als je al weet welke massagesalon je wilt bezoeken maar het adres nog niet hebt, dan is de lijst met massagesalons de meest handige manier om je zoektocht voort te zetten. Hieronder vind je de ‘routebeschrijving’ voor je gemak:

Tension Tamers Massage
⭐⭐⭐⭐⭐

Lauriergracht 102
1016 RP Amsterdam
0641503995
http://www.tensiontamers.nl/

Het Massagehuys
⭐⭐⭐⭐

Jan Evertsenstraat 110H
1056 EH Amsterdam
0642602830
https://www.massagehuys.nl/

Arigato – Massage Company
⭐⭐⭐⭐⭐

Marnixstraat 213d
1015 VS Amsterdam
https://arigato.nl/amsterdam/

Jouw massagesalon hier?
⭐⭐⭐⭐⭐

Bekijk hier de mogelijkheden om jouw massagesalon in Amsterdam en omstreken op te nemen.


Soorten massages in Amsterdam

In Amsterdam, een stad die bekend staat om haar diversiteit en kosmopolitische sfeer, is het aanbod van massages net zo gevarieerd als de culturen die de stad rijk is. Hier ontmoeten traditie en innovatie elkaar in de wereld van wellness en ontspanning. In deze gids duiken we in de meest populaire soorten massages in Amsterdam, en verkennen we de unieke ervaringen die ze te bieden hebben.

Thaise massage Amsterdam

Thaise massage is een eeuwenoude therapie die in Amsterdam steeds populairder wordt. Deze massagevorm, gebaseerd op de principes van de Thaise geneeskunde, combineert drukpunttechnieken met rek- en strekbewegingen om het lichaam in balans te brengen. In Amsterdam vind je tal van Thaise massagesalons die deze traditionele kunst aanbieden. Ontdek waar je terecht kunt voor de ultieme Thaise massage-ervaring in de stad.

Chinese massage Amsterdam

Chinese massage is een andere veelgevraagde behandeling in Amsterdam. Geworteld in eeuwenoude Chinese geneeskunde, richt deze massage zich op het stimuleren van de lichaamsenergie en het verlichten van spanning. Met talloze praktijken verspreid over Amsterdam, bieden Chinese massagesalons een scala aan technieken om de gezondheid en het welzijn te verbeteren. Leer meer over de diverse mogelijkheden van Chinese massage in de hoofdstad.

Nuru massage Amsterdam

Nuru massage is een sensuele en exotische ervaring die steeds meer aan populariteit wint in Amsterdam. Kenmerkend voor deze massage is het gebruik van speciale Nuru-gel, die zorgt voor een unieke en glibberige massage. In Amsterdam zijn er diverse locaties waar je kunt genieten van deze erotische en ontspannende behandeling. Verken de wereld van Nuru massage in Amsterdam en ontdek waar je deze intense sensatie kunt beleven.

Massages in andere steden:

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}